Daftar 3 Orang pada yuran RM1, TERHAD untuk 1000 orang yang terawal mendaftar

Cara pemasaran dah BERUBAH, 24 juta orang Malaysia dah online. Anda tak nak berubah? Tunggu !! Pelanggan akan berubah beli dengan pesaing anda!!

Saya tahu ramai usahawan sekarang RISAU, Pelanggan makin KURANG membeli, penat dah reply PM tapi sales tak masuk! Nak buat online masih tak pasti dah cuba macam-macam “jampi” kat facebook , sales tak masuk jugak! Arrgghhhhhhh nak buat apalagi ni!!

Nak pergi belajar MAHAL??? Apa ni Kelas belajar online marketing Najib Asaddok RM1 jerlah!! Takder alasan lagi nak datang kelas dan belajar!

ROKET PEMASARAN
MOMENTUM

RPM adalah Program Khas bagi bantu usahawan yang baru atau dah lama berniaga untuk keluar dari stuck yang selama ini buatkan bisnes slow dan ubah bisnes jadi lebih efektif dan dapat tarik pelanggan melalui teknik Online Rocket Marketing.

Icon-Baru-01.png
0
Pernah Menghadiri
Icon-Baru-04.png
0
Tahun Pengalaman
Icon-Baru-03.png
0
Jam Sesi Berlangsung

APA KATA-KATA PESERTA YANG PERNAH HADIR

MASALAH YANG USAHAWAN TAK BOLEH NAK LARI

TAKDE IDEA

Ni masalah kronik, ada produk dan servis yang baik tapi bila mula buat marketing buat ayat, langsung tak meyakinkan. Nak tulis apa pun takder IDEA. Macam mana pelanggan nak tertarik dan tengok produk anda

AYAT SKEMA

Adoiii ni lagi tak boleh belah bebb… tulis ayat dlm Facebook konon-konon nak tarik orang datang dapatkan produk tapi style tulis alaaa alaaa tesis universiti. Habis segala benda , kandungan produk ada Vitamin A sampai Z dia cerita. Mana ada orang nak baca kalau macam tu.

SALAH PELANGGAN

99% saya lihat Usahawan ni selalu salah pelanggan. Akibat dia apa jer kempen dia buat orang tu tak tertarik langsung. Diorang PM, anda REPLY tapi senyap sebab dia bukan pelanggan yang betul. Diorang tak perlukan pun produk/servis anda. Ayat yang anda tulis pun anda tak tau nak tujukan pada siapa.. amacam?

TERLALU MENJUAL

Saper suka orang datang kat dia, buat PROMOSI lepas tu suruh beli barang dia? Tak suka kan… ya betul tu! Pelanggan ni tak suka orang datang dan terus jual barang kat dia. Anda kena paham apa yang pelanggan suka, apa pelanggan tak suka. Kan bagus mulakan dengan bina perhubungan dulu, buat diorang suka dengan kita dulu, banyakkan sharing.

Bisnes Masih Tak Di Onlinekan

Guys, kita dah berada pada tahu 2019! Mana boleh nak guna cara marketing 80an, 90an. Rakyat Malaysia dah 24 juta online setiap hari. Situlah lubuk nak tarik & dapatkan pelanggan. Apa bisnes pun boleh di online kan, asalkan nak tarik pelanggan. Zaman dah berubah, kalau kita tak berubah, pelanggan tu berubah pergi beli kat pesaing yang dah online

Anda Dah Dapatkan Panduan Ini?

8 Siri Video Untuk Naikkan Sales Secara Online Dengan
Pantas & Jimat Kos

TUNGGU! Saya tambahkan 3 Lagi Bonus Untuk Anda

cheklist & blueprint

Blueprint & Checklist Onlinekan Bisnes di Facebook

Blueprint & Checklist Bagaimana Bisnes Konvensional Boleh Tukar Kepada Pemasaran Online

ayat copywriting power

Ayat Copywriting Power

Bina Ayat Power Dan Tukar Fans Jadi Pelanggan

Strategi Tambah Fans & Sales di Facebook (1)

Strategi Tambah Fans & Sales di Facebook

Kunci Bagaimana Menambahkan Fans Dan Tingkatkan Sales

Ini Yang Anda Pelajari Dalam
ROKET PEMASARAN MOMENTUM 2019 Untuk Tarik Pelanggan

Copywriting atau ayat power sangat penting dalam online, tapi tak ramai yang mampu kuasai dan faham asas menulis copywriting dalam online. Saya nak ajar secara santai dan mudah buat ayat yang pelanggan baca terus nak rebut! Serius saya akan buat live demo masa kelas RPM nanti.

Siapa pelanggan anda? Semua? Memang masak beb… melebur nanti! Kenal siapa pelanggan dan sasaran kita ni lah kunci kejayaan pada pemasaran online. Online marketing akan gagal bila anda tak kenal siapa sasaran sebenar yang anda patut target. Salah kenal siapa pelanggan akan MELEBURKAN semua duit yang anda ada. Ini akan menjadi modul penting dlm RPM2019.

Tak semua platform yang kita perlu fokus dalam satu masa. Platform seperti facebook, instagram, messenger & emel adalah cara pantas sampaikan mesej kepada pelanggan, barulah dia nak beli. Ramai usahawan tak tahu strategi betul untuk gunakan platform ni dalam pemasaran online. Inilah trend 2019 dan saya akan explain satu persatu nanti.

Tanpa anda faham dan tahu tentang 4 Kunci Pemasaran, marketing anda akan fail. Tak tahu nak menilai dari segi apa tentang marketing.

logo rpm merah

RPM 2019

(At A Glance)

Sesi

SIAPA SAYA YANG BOLEH BANTU ANDA?

sifu

Najib Asaddok adalah seorang Usahawan Internet sejak 2009, trainer dan penceramah, penulis Buku Roket Emel & terbaru Buku Roket Bisnes. Beliau merupakan CEO Momentum Internet Sdn Bhd syarikat yang beliau asaskan. Beliau berpengalaman dalam bidang sales sejak tahun 2005 lagi dan ilmu itu membantu beliau berjaya dalam perniagaan yang beliau ceburi.

Najib Asaddok juga telah melatih puluhan ribu usahawan dari seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei. Beliau menjadi rujukan kepada usahawan yang melebarkan sayap melalui pemasaran online. Melalui skill & ilmu beliau, ramai usahawan berjaya mencapai jualan ribuan ringgit ke jutaan ringgit setiap tahun dengan formula yang mudah & senang dilakukan.

Beliau pernah diundang untuk memberikan ceramah & perkongsian di beberapa badan kerajaan & Universiti seperti MARA, Perbadanan Usahawan Negeri Johor, MRSM, Kolej Komuniti, UPSI, UTM, KUIS dan banyak lagi. Selain itu beliau juga ditemuramah beberapa media seperti Harian Metro, Majalah Harmoni, Nasi Lemak Kopi O TV9, Selamat Pagi Malaysia, Astro, Sinar Harian & Majalah Remaja.

Beliau juga banyak membantu usahawan melalui siri latihan online di Facebook, Youtube & siri emel kepada ramai usahawan. Beliau sangat percaya, hidup manusia boleh berubah jika ada ILMU, Kesungguhan & sifat berserah kepada Allah SWT. Tugas kita sebagai manusia hanya BUAT JER & konsisten capai kejayaan.

najibaward-1.jpg

USAHAWAN YANG PERNAH HADIR

"Anda yang nak berjaya akan sanggup korbankan sedikit masa untuk luangkan masa demi ILMU dan insyaAllah akan bantu anda ubah HIDUP jadi lebih baik"

- Najib Asaddok -

Seats-01
Timeline harga edited-01

CARA MENDAFTAR RPM DENGAN HANYA 1 MINIT SAHAJA

Dimanakah Lokasi Program Ini Diadakan?

Untuk mendaftar sila pilih pakej anda di bawah dan anda
akan dibawa ke tempat lokasi yang telah kami sediakan

Lokasi : Wisma MCA, Kuala Lumpur

Tarikh : 29-06-2019

Masa : 8.00 Pagi – 5.30 Petang

Lokasi : Berjaya Waterfront, Johor Bharu

Tarikh : 06-07-2019

Masa : 8.00 Pagi – 5.30 Petang

Lokasi : Safira Country Club, Seberang Jaya

Tarikh : 13-07-2019

Masa : 8.00 Pagi – 5.30 Petang

Lokasi : Holiday Villa Subang, Shah Alam

Tarikh : 20-07-2019

Masa : 8.00 Pagi – 5.30 Petang

*Kami menerima bayaran secara Online Transfer/Kad Debit/ Kad Kredit atau Atm/Cdm Transfer

*WANG ANDA DIKEMBALIKAN, JIKA ANDA RASA PROGRAM INI BASIC DAN TIDAK MEMPUNYAI APA-APA INPUT

Terma dan syarat TAWARAN RPM2019

1. Tawaran ini HANYA boleh ditebus guna untuk Program Roket Pemasaran Momentum 2019 sahaja.

2. Pihak Momentum berhak untuk menukar tawaran sekiranya berlaku sesuatu yang diluar jangkaan tanpa sebarang notis.

3. Pihak Momentum berhak menukar terma dan syarat tanpa sebarang makluman notis.

Frequently Asked Question

Jika anda nak beli 3 Tiket tapi anda takde lagi partner, takpe… anda letak je nama anda dulu sebagai pegganti partner anda dan jika anda dah jumpa partner dan ingin menggantikannya dengan nama anda terus hubungi kami.

Tak perlu, kerana program selama 1 hari ini tiada bahagian teknikal diperlukan.

Jika anda nak tukar pakej, boleh terus hubungi kami dan kami akan bantu anda untuk ubah pakej yang anda mahukan

Jika anda bawak lebihdari 3 orang, anda akan dapat diskaun istimewa dari kami.

Kalau anda dah buat bayaran tapi tak tahu nak isi borang Online, boleh email atau whatsapp sahaja kami dengan beri bukti bayaran serta maklumat anda untuk kami daftarkan.

Takpe, kalau anda masih lagi baru berniaga, anda  boleh lagi untuk hadir dan dapatkan ilmu yang bermanfaat dari Tuan Najib Asaddok.

Kalau anda tak dapat email dari kami, boleh hubungi kami untuk kami bantu.

Detail program anda akan dapat seminggu atau 3 hari sebelum program.

Dalam program selama 1 hari tiada sesi untuk teknikal, jadi tak perlu pengetahuan untuk IT.

Boleh, kecuali yang bawah 16 tahun tidak dibenarkan.

Kalau email anda salah isi, anda boleh hubungi kami, untuk kami betulkan email anda.

Anda hanya perlu bawa buku nota, pensel atau pen serta air masak secukupnya.

Follow Us :

All Right Reserved © 2019 - 2018
MOMENTUM INTERNET SDN BHD (1079998-A)
(GST - 001821650944)
E sales@momentuminternet.com W www.najibasaddok.com
Office (HQ) : 288, Jalan Lambak, 86000 Kluang, Johor Darul Tazim
Branch : 20A & 22A, Jalan Rugbi 13/30, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan